Ga naar hoofdinhoud

Organisatie

De organisatoren van de intocht

Gemeente Beverwijk

De Gemeente Beverwijk staat centraal in de organisatie van de jaarlijkse Sinterklaas intocht. Als lokale overheid zorgt zij voor de noodzakelijke vergunningen die het evenement mogelijk maken. Bovendien speelt de gemeente een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van alle bezoekers. Van het afzetten van straten tot het inzetten van extra handhaving, de Gemeente Beverwijk zorgt ervoor dat het evenement soepel en zonder problemen verloopt.

Ondernemersfonds Beverwijk

Het Ondernemersfonds Beverwijk is een essentiële speler in de organisatie van de Sinterklaas intocht. Dit fonds brengt lokale ondernemers samen en mobiliseert middelen om het evenement tot een groot succes te maken. Dankzij hun financiële bijdragen en inzet kunnen extra activiteiten, versieringen en entertainment worden geregeld. Bovendien zorgt het Ondernemersfonds voor promotie van het evenement, zodat zowel inwoners van Beverwijk als bezoekers van buitenaf op de hoogte zijn en de intocht kunnen bijwonen.

Samen vormen de Gemeente Beverwijk en het Ondernemersfonds Beverwijk een sterk team dat zich inzet om de Sinterklaas intocht elk jaar weer tot een onvergetelijk feest voor jong en oud te maken.