Ga naar hoofdinhoud

Activiteiten

Alle activiteiten bij de intocht

Pepernoten Fabriek

Bij de Sinterklaas intocht mogen pepernoten natuurlijk niet ontbreken! Kinderen kunnen een kijkje nemen in de pepernoten fabriek, waar ze kunnen zien hoe deze lekkernijen worden gemaakt en natuurlijk zelf ook mogen proeven.

Op de Foto met de Sint

Een unieke kans voor alle kinderen: op de foto gaan met Sinterklaas zelf! Onder begeleiding van de Pieten kan iedereen even bij de Sint langs om een blijvende herinnering te creëren.

Mini Kermis

Voor extra vermaak is er een mini kermis opgezet met verschillende attracties. Hier kunnen kinderen en ouders zich vermaken met diverse spelletjes en activiteiten.

Draaimolen

Een klassieker die niet mag ontbreken: de draaimolen. Kinderen kunnen een ritje maken op hun favoriete paard of in een van de vrolijk gekleurde gondels.

Marktkramen

Verspreid over het evenemententerrein staan marktkramen waar lokale handelaren en ambachtslieden hun waren aanbieden. Van speelgoed tot lekkernijen, er is voor ieder wat wils.

Jeugd Brandweer

De jeugdbrandweer geeft demonstraties en laat kinderen kennismaken met het vak van brandweerman of -vrouw. Kinderen kunnen hier spelenderwijs leren over brandveiligheid en de taken van de brandweer.

Thomas de Stoomlocomotief

Kom gezellig langs voor een dag vol verrassingen en ontmoet jouw vriendje Thomas de Stoomlocomotief! Geef hem een high-five en maak samen met hem een heleboel plezier tijdens de meet & greet.

Het wordt een superleuke Sinterklaasintocht met spelletjes, lachen en veel gezelligheid voor jou en je vrienden.